clover-jean

Het was een prachtige dag en de locatie was werkelijk uniek. Een monumentaal pand, een mooie schilderachtige kerk genaamd de Witte Kerk in Zevenhuizen. Het bruidspaar Aluin & Angela en hun gasten hadden geen idee dat ik verstopt zat op het balkon. De verbaasde blikken op de gezichten van iedereen waren onvergetelijk toen ik verscheen en “Going to the Chapel” begon te zingen. De moeder van de bruidegom en de zus van de bruid hadden mij geboekt als een surprise act en het teken om te beginnen was  “Neemt u deze man tot uw……”. Ze keken allemaal omhoog naar het balkon en daar was ik, zingend met al mijn hart en ziel. De pure vreugde van de familie, vrienden, gasten en vooral het bruidspaar Aluin & Angela was overweldigend. De pastoor, die ook als één van de weinigen op de hoogte was, hield ook de schijn op. Na het muzikale intermezzo werd de ceremonie voortgezet en werden Aluin & Angela officieel getrouwd. Tijdens de uitwisseling van de ringen vroeg de pastoor de getuigen naar voren te komen om de huwelijksdocumenten te ondertekenen en ik kwam terug om “Oh Happy Day” te zingen. Wanneer het bruidspaar Aluin & Angela en hun gasten vertrekken uit de kerk sta ik nog steeds op het balkon en doe ze middels een mooie serenade uitgeleide met mijn laatste lied. Het was het favoriete nummer van de bruidegom, “Never Walk Alone”. Iedereen klapte, juichte en zong mee, wat een geweldige ervaring! Ik was ook verbaasd toen Aluin & Angela en hun kinderen naar het balkon kwamen om me te zien. ”Wij willen u graag persoonlijk bedanken voor de geweldige muzikale entertainment op deze voor ons zeer speciale dag en je hebt echt een geweldige stem!”

https://www.trouwshop.comGratis trouwpagina: Je eigen gratis trouwpagina mét handige online weddingplanner / checklist én ook nog eens een waardebon van € 25,-? Dat kan allemaal bij de Trouwshop. En daarbovenop krijg je ook nog eens de Trouwshopkaart, dé voordeelkaart voor het huwelijk. » Aanmelden

Tags